Labioplasti Ameliyatı Kimlere ve Neden Yapılır?

 Labioplasti ameliyatı, labial dokunun boyutunu küçültmek ya da büyütmek için yapılan bir ameliyat işlemidir. Labioplastide labia dokusunun görünümünü düzeltmek, fiziksel olarak hissedilen sıkıntıyı azaltmak en önemli amaçtır. Peki “labioplasti kimlere yapılır“?

Labioplasti özellikle labium minüs adı verilen labiumları normalden büyük olanlarda yapılır. Bu kadınlarda labiumlar çamaşırlara sıkışarak ciddi ağrılara neden olabilir. Ayrıca birliktelik sırasında da çekilmelere bağlı kadının ağrıya bağlı olarak cinsel ilişki esnasındaki konsantrasyonunu etkileyebilir. Ayrıca pekçok kadın bu labiumlardam dolayı eşlerine mahçup olmaktadır ve kozmetik açıdan düzelttirmek istemektedir.

Labioplasti yukarıda sayılan hasta grubu dışında labiumları herhangi bir nedenle zarar gören yada doğuştan anormal görünümlü olan kadınlarda da düzeltme ameliyatı şeklinde uygulanabilir.

"Labioplasti ameliyatı kimlere uygulanır" bu konuda daha fazla malumat elde etmek istiyorsanız linke tıklayarak websitemize gidebilirsiniz. Ankarada labioplasti yapan doktorlarımız tarafından özel kliniklerinde lokal anestezi altında labioplasti uygun hastalarda uygulanmaktadır. Gerekli olan kadınlarda ise anlaşmalı olduğumuz hastanelerde sedasyon adı verilen hafif genel anestezi ile de yapılabilmektedir. Labioplasti ameliyatı ve tüm jinekolojik konular hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayarak web sitemizi ziyaret ediniz.

https://jinekologankara.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histeroskopi Nedir? Neden ve Nasıl Yapılır?

GyneFix; kadınlar için hormonsuz, sağlıklı ve doğal bir yaşam

Miyom Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilecekler: Sağlıklı İyileşme İçin İpuçları