Erkeklerde genital siğil tedavisi Ankara



Erkeklerde genital siğil tedavisi aynen kadınlarda olduğu gibidir. Siğil dondurma, siğil yakma yada lazerle siğil tedavisi uygulanan siğil tedavisi yöntemleridir.
Siğil tedavisinde siğil tedavi yöntemine siğillerin yoğunluğu ve bölgesine göre karar verilir. Penisteki siğillerde tüm yöntemler rahatlıkla kullanılabilirken makattaki siğiller yada anüsteki siğillerde farklı yöntemler tercih edilebilir. 
Erkeklerde genital siğil tedavisi başlığı altında elbette Hpv nin bulaşmasını engellemekte oldukça önemlidir. Bu noktada en önemli faktör güvenilir ve tek eşliliktir. Bunun yanında Hpv aşısı da Hpv virüslerinden Hpv tip 6,11,16 ve 18 e karşı tam koruma sağlayacaktır. Bu tipler en çok siğile ve en çok kansere neden olan tiplerdir. Kliniğimizde Gardasil 4 lü aşı yapılmaktadır. Yukarıda bahsettiğimiz tüm tiplere karşı Gardasil aşısı tam koruma sağlayacaktır. 
Erkeklerde genital siğillerde siğil dondurma, yakma ve lazer tedavileri Ankara ilindeki merkezimizde tarafımızdan uygulanmaktadır. Genital siğil tedavisi ile ilgili daha geniş bilgilere 
www.genitalsigiltedavisiankara.com  adresinden ulaşabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histeroskopi Nedir? Neden ve Nasıl Yapılır?

GyneFix; kadınlar için hormonsuz, sağlıklı ve doğal bir yaşam

Miyom Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilecekler: Sağlıklı İyileşme İçin İpuçları