Vajnismus Tedavisi Ankara, Ücretleri 2020


Vajinismus, vajina etrafında bulunan kasların istemsizce kasılmasıdır. Buna neden olan partnerinizin penisi, parmağınız veya tampon olabilir.

Vajinismus cinsel ilişkiyi zorlaştırır veya imkansız hale getirebilir. Vajina tamamen kapanabilir ve cinsel ilişki ağrılı olabilir. Semptomlar kadından kadına değişebilir. Vajinismus semptomları cinsel ilişki sırasında ağrıdan cinsel ilişki olamamasına kadar uzanan bir hastalık kompleksidir.

Vajinismus cinsel yaşamınızı aksattığı veya tamamen durdurduğu için sıkıntı ve ilişki sorunlarına neden olabilir ve bir aile kurmanıza engel olabilir. Ayrıca jinekolojik ve pelvik muayeneleri zor veya imkansız hale getirebilir. Bazı durumlarda muayene için kadının anesteziye ihtiyacı olabilir.

Vajinismus çok kolay ve kısa sürede tedavi edilebilir. Nedeni psikolojik ise, vajinal eğitmenler ve gevşeme teknikleri kullanarak yavaş yavaş üstesinden gelmenize yardımcı olan seks terapisi kullanılarak tedavi edilebilir. Gerekirse size danışmanlık veya bilişsel davranışçı terapi verilecektir.

https://jinekologankara.com/vajinismus-tedavi-ucretleri-2021-ankara/

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histeroskopi Nedir? Neden ve Nasıl Yapılır?

GyneFix; kadınlar için hormonsuz, sağlıklı ve doğal bir yaşam

Miyom Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilecekler: Sağlıklı İyileşme İçin İpuçları