Labioplasti Fiyatları 2022

Labioplasti, kadınlarda labium adı verilen ve vajinayı çevreleyen kıvrıntılı yapılardır. Bazen bu yapılar özellikle labium minüs adı verilen küçük dış kıvrım normalden daha fazla büyük olabilir. Bu durumda bazen kadınlarda cinsel birliktelik sırasında çekilmeler nedeniyle ağrılara neden olabilir. Bazende giysi yada iç çamaşıra sıkışarak ağrıya neden olabilir. Bazı durumlarda da kadının kendisi labiumlarının görüntüsünden rahatsız olabilir. Bu durumlarda yapılan ameliyat labioplasti ameliyatıdır.

Labioplasti ameliyatı lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir. Hasta uyutulduktan sonra ince çizimler yapılır ve çıkarılacak doku belirlenir. İşaretlenen dokular çıkarıldıktan sonra kalan dokular karşılıklı olarak bir araya getirilir. Bu şekilde ameliyat tamamlanmış olur.

Labioplasti fiyatları elbette ameliyatı yapacak doktorun akademik ünvanına, ameliyatın yapılacağı merkeze ve yapılacak ameliyat şekline göre değişir. Muayenehane şartlarında yapılabilecek olan küçük labioplasti işlemlerinde lokal anestezi ile yapıldığından maliyetler daha düşük olacaktır. Ancak muayenehanede yapılamayacak derecede büyük labioplasti ameliyatı olursa ya da beraberinde başka ameliyatlar da yapılacaksa hastanın hastaneden ameliyat olması gerekecek ve maliyetler artacaktır. Bazen labioplasti sırasında labium majus denilen büyük dudaklara dolgu işlemide beraberinde yapılmaktadır. Elbette bu işlemde ekstra bir maliyete neden olacaktır.

Labioplasti fiyatları 2022 yılında işlemin yapılacağı merkeze göre değişir. Labioplasti ameliyatı öncesi doktorlarımız tarafından detaylı bir muayeneye tabi tutulacaksınız. Yapılacak ameliyata karar verilecek ve ameliyat fiyatları netleşecektir. Labioplasit ameliyatı hakkında bilgi ve randevu almak için klinğimize ulaşabilirsiniz.

Tüm jinekolojik problemleriniz hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki web adresimizi inceleyiniz…

https://jinekologankara.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histeroskopi Nedir? Neden ve Nasıl Yapılır?

GyneFix; kadınlar için hormonsuz, sağlıklı ve doğal bir yaşam

Miyom Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilecekler: Sağlıklı İyileşme İçin İpuçları