Peniste Siğil Tedavisi Nasıl Yapılır?

Peniste siğil yada erkeklerde cinsel organda siğil hpv virüsüne bağlı olarak gelişen et benine benzer yapılardır. Kondilom olarak da adlandırılırlar. Cinsel birliktelikle bulaşan hpv virüsü cilde yerleştikten sonra zamanla hücrelerde aşırı çoğalmaya yol açarak genital siğillerin oluşmasına neden olur. Genital siğiller erkeklerde en çok peniste, scrotumda, kasıklarda, makatta ve diğer kısımlarda görülür.

Peniste Siğil Tedavisi Ankara

Penis siğil tedavisi siğillerin sayısına, büyüklüğüne ve lokalizasyonuna göre değişir. Makat siğili yadav anüs siğil olarak adlandırılan siğillerin tedavisi daha zor ve maliyetlidir. Penis ve skrotumdaki siğillerin tedavisi ise daha kolaydır. Elbette çok yoğun ve büyük siğillerde hem maliyet artacak hem de senas sayısı daha fazla olacaktır.

Peniste siğil tedavisinde siğil yakma, siğil dondurma ve lazerle siğil tedavisi uygulanmaktadır. Çok büyük siğillerde gerekirse genital siğil ameliyatı lokal anestezi altında uygulanabilmektedir. Peniste siğil tedavisi işlemlerinizi Ankara Çankaya ilçesindeki özel merkezimizde yaptırabilirsiniz.

Penis siğillerinden korunmak için şüpheli cinsel birlikteliklerden mutlaka kaçınınız. Cinsel ilişki sırasında mutlaka kondom kullanınız. Ancak kondomun tam koruyucu olmadığını da aklınızdan çıkarmayınız. Genital siğillerinizi oluşursa bizimle irtibata geçebilir, penis ve makat siğillerinizin tedavisini kliniğimizde yaptırabilirsiniz.

https://www.genitalsigiltedavisiankara.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histeroskopi Nedir? Neden ve Nasıl Yapılır?

GyneFix; kadınlar için hormonsuz, sağlıklı ve doğal bir yaşam

Miyom Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilecekler: Sağlıklı İyileşme İçin İpuçları